Lifestyle

Maturantët e COVID-it para sfidës së madhe

 

Gati një të tretën e karrierës në shkollën e mesme Hope e ka kaluar në shtëpi, me mësime online, që ishin të vështira për t’u ndjekur dhe të lehta për t’u lënë mënjanë. Disa ditë e la shkollën për të punuar disa orë shtesë në punën e tij. Të tjerat i kalonte me vëllanë e motrën e duke qëndruar në shtrat. Algjebra ia tërhoqi pak vëmendjen e tij, mirëpo mësuesit vazhduan t’i jepnin nota të mira si shenjë tolerance

Angel Hope e vështronte testin e matematikës i përhumbur. Sapo kishte diplomuar nga shkolla e mesme, duke fituar bursa nga kolegje prestigjioze. Mirëpo në këtë test – provim i Universitetit të Wisconsinit, që mat atë që studentët e rinj mësuan në shkollën e mesme – krejt çka mund të bënte ishte vetëm të hamendësonte.

Ishte sikur e gjithë periudha e pandemisë po e mbërthente menjëherë.