Lifestyle

Potencial për transformim të mjekësisë: Organet e derrave mund të ringjallen

 

Organet e derrave mund të ringjallen një orë pasi kafshët të vriten, kanë thënë hulumtuesit amerikanë në një studim që po konsiderohet si potencial për transformim të mjekësisë.

Teknika mund të rrisë numrin e organeve në dispozicion për transplant dhe t’u ofrojë mjekëve më shumë kohë për të shpëtuar jetë, nëse aplikohet për njerëz.