Lifestyle

Çfarë i ndodh trupit kur hani dardha?

 

Dardhat janë konsumuar me shekuj për shijen e tyre të mrekullueshme dhe përfitimet e supozuara shëndetësore. Janë një nga frutat më të gjithanshme të cilat mund të jenë pjesë e recetave të shijshme ushqimore.

Për t’i marrë të gjitha përfitimet e mahnitshme shëndetësore që i ofron dardha, sigurohuni që ta hani atë të plotë, pasi lëkura shumëngjyrëshe është vendi ku përqendrohen shumë nga antioksidantët e frutave, raporton portali “Eat This, Not That”.