Lifestyle

Çfarë i ndodh lëkurës kur digjemi nga dielli

 

Pothuajse të gjithë e kanë provuar djegien nga dielli kur e ekzagjerojmë me ekspozimin në diell.

Lëkura skuqet dhe në rastin më të keq krijohen disa flluska të mbushura me ujë të cilat dhembin.