Lifestyle

Si duhet të trajtohet myku i thonjve

 

Myku i thonjve është jo vetëm bezdisës por edhe i dhimbshëm.

Ai karakterizohet nga inflamacioni, dhimbjet, enjtja e gishtit, zverdhja dhe plasaritja e thoit ose thonjve.