Lifestyle

Karbohidratet më të mira që duhet t’i hani çdo ditë

 

Shumë njerëz kanë frikë të hanë karbohidrate për shkak të asaj që u është thënë këto vjetët e fundit. Dietat e ndryshme si ato Atkins dhe Keto, i kanë shtyrë njerëzit të besojnë se shmangia e karbohidrateve është e vetmja mënyrë për të humbur peshë ose për ta jetuar një jetë të shëndetshme. Por karbohidratet janë shumë të rëndësishme për shëndetin e njeriut dhe nëse nuk keni ndonjë problem të caktuar shëndetësor, atëherë duhet të konsumoni karbohidrate rregullisht, raporton portali “Eat This, Not That”. Sidoqoftë, është e rëndësishme të mbani mend se jo të gjitha karbohidratet krijohen të barabarta.

Patatet e ëmbla