Lifestyle

Si ta merrni jetën nën kontrollin tuaj nga puna që po jua vjedh kohën

 

Zgjohuni, vishuni, shkoni në punë, bëni darkë dhe shkoni për të fjetur. Nëse keni fëmijë, shumëzojini ato detyra me më shumë.

Mes atyre momenteve janë dhjetëra detyra për t'u bërë. Puna në distancë u dha shumë njerëzve kohë shtesë për të punuar në listat personale të detyrave ose për të marrë një pushim, shkroi CNN të enjten.