Lifestyle

Ndotja e ajrit shkurton jetën më shumë sesa cigaret dhe alkooli

 

Frymëmarrja është më e rrezikshme se pirja e duhanit apo pirja e alkoolit.

Kjo sipas raportit të fundit nga Instituti i Politikave të Energjisë në Universitetin e Chicagos, i cili thotë se ndotja e ajrit tani merr më shumë se dy vjet nga jetëgjatësia mesatare globale - më shumë se cigaret, alkooli ose konflikti dhe terrorizmi, raportoi The Washington Post.