Lifestyle

Faktorët që ndikojnë në rritjen dhe lulëzimin e bimëve

Foto: Flickr
 

Rritja e bimëve të shkëlqyera mund të jetë mjaft e vështirë, për shkak se ekzistojnë 6 faktorë që ndikojnë në rritjen dhe lulëzimin e prodhimit tuaj: ushqimi, furnizimi me ujë, intensiteti i dritës, oksigjeni dhe CO2.

Vazhdoni të lexoni hollësitë për rritjen e tyre.