Lifestyle

Pesë ushtrimet më të mira për shëndetin e zemrës

 

Ekzistojnë katër shtylla të një stili jetese për një zemër të shëndetshme dhe ato janë: konsumi i ushqimeve të shëndetshme, ruajtja e peshës së duhur trupore, të mos pini duhan dhe stërvitja e rregullt.

Si çdo muskul, zemra bëhet më e fortë nëse stërviteni në mënyrë të vazhdueshme.