Lifestyle

Arrori më i mirë për shëndetin sipas dietologëve

Foto: Flickr
 

Nëse jeni duke kërkuar një ushqim të përsosur që t’ju mbajë të ngopur deri në vaktin e ardhshëm, arrorët duhet të jenë zgjedhja juaj.

Shkëmbimi i patateve të skuqura me një grusht arrorë, mund t’ju ​​mbajë të ngopur për më gjatë dhe krahas shijes së mrekullueshme do të përfitoni edhe një sërë vlerash për organizmin.