Lifestyle

Hulumtimet për përmirësimin e vaksinave COVID-19

 

Me gjithë suksesin në parandalimin e sëmundjeve serioze dhe vdekjeve, ka presion në rritje për të zhvilluar vaksina më të mira për të shmangur infeksionet më të buta, e gjithashtu si opsione për t’i parandaluar variantet e frikshme

Vaksinimet kundër COVID-19 janë në një pikë kritike, pasi kompanitë po testojnë nëse qasjet e reja si injeksionet e kombinuara ose pikat e hundës mund të vazhdojnë me koronavirus mutant – edhe pse nuk është e qartë nëse nevojiten ndryshime.

Tashmë është një hamendje publike se kush duhet të marrë përforcuesin e dytë e kush mund të presë. Gjithashtu ka diskutime nëse pothuajse të gjithë mund të kenë nevojë për një dozë shtesë në vjeshtë.