Lifestyle

Pse kafeja shkakton nervozizëm dhe ankth te disa njerëz

Foto: Flickr
 

Për shumë njerëz, kafeja është burim energjie, një pushim i këndshëm ose një mënyrë për të krijuar një lidhje shoqërore.

Megjithatë, konsumi i saj mund të shkaktojë ankth dhe nervozizëm te disa persona.