Lifestyle

Omicron apo zero-Covid: Sa gjatë mund të durojë Kina?

 

Kina dhe Hong Kongu po shohin rritjen e tyre më të madhe të rasteve me Covid në më shumë se dy vjet, pavarësisht se po ndjekin me vendosmëri një nga politikat më të rrepta të eliminimit të virusit në botë.

Shumica e vendeve tani po përpiqen të jetojnë me koronavirus – mbetet të shihet sa kohë mund të mbajë Kina objektivin e saj "zero-Covid".