Lifestyle

Disa persona duhet të presin më shumë para se ta marrin dozën e dytë për COVID-19

 

Disa persona që kanë marrë vaksinën Pfizer ose Modernan duhet ta konsiderojnë pritjen deri në 8 javë në mes të dozës së parë dhe të dytës, në vend të dy apo tri javëve siç ishte rekomanduar, kanë thënë zyrtarët shëndetësorë të SHBA-së.

Qendra për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve ndryshoi të martën këshillën për vaksinën, raporton AP.