Lifestyle

Stufat e gazit më të dëmshme për klimën se që është menduar, thotë studimi

Foto: AP
 

Stufat me gaz po kontribuojnë më shumë në ngrohjen globale sesa mendohej më parë për shkak të rrjedhjeve të vogla të vazhdueshme të metanit ndërsa ato janë të fikura, zbuloi një studim i ri.

I njëjti studim që testoi emetimet rreth sobave në shtëpi, ngriti shqetësime të reja për cilësinë dhe shëndetin e ajrit të brendshëm, për shkak të niveleve të oksideve të azotit.