Lifestyle

Vaksinimi shkaku i Omicronit bezdis prindërit e vogëlushëve

 

Për pronaren e biznesit të Maine, Erin Connolly, vendimi më i rëndë përfshin Madeleine, vajzën e saj 3-vjeçare dhe nënën e Connollyt, e cila kujdeset për vajzën një ditë në javë që ajo nuk është në parashkollor. Është një kohë e çmuar për të bërë biskota, për të shkuar në bibliotekë ose thjesht për t’u çlodhur. Por vajza e vogël e gjallë, i reziston veshjes së një maske dhe me variantin shumë ngjitës që përhapet me një ritëm të furishëm, Connolly thotë se po pyet se sa kohë mund të vazhdojë “dhe kur ndihet shumë e pasigurt”

Maine, SHBA, 09 janar (AP) - Festa ditëlindjesh. Takimi me të vegjël të tjerë në park, janë hallet e prindërve që kujdesen për fëmijët.

Por prindërit e fëmijëve shumë të vegjël për t'u vaksinuar po përballen me zgjedhje të vështira, pasi një rritje e shkaktuar nga varianti Omicron në rastet e COVID-19 e bën çdo takim të duket i rrezikshëm.