Lifestyle

Vetëm 400gr pemë e perime në ditë largojnë stresin

 

Vuani nga stresi? E dini se zgjidhja mund të jetë stili i shëndetshëm i jetesës.

Sipas ekspertëve mjaftojnë vetëm 400 gramë pemë dhe perime në ditë për të luftuar stresin në mënyrë të shëndetshme.