Lifestyle

Pse dridhen gishtat - shkaqet dhe trajtimi

 

Muskujt dhe gjymtyrët e njeriut, kaplohen nga të dridhurat, shpesh të pavullnetshme.

Këto të dridhura, vërehen edhe tek gishtat, gjë që shkakton shqetësim, për vetë faktin se të dridhura të tilla mund të perceptohen si një çrregullim nervor.