Lifestyle

Përfitimet e organizimit nga konsumimi i qershive të arta

 

Qershia e artë është një frut i vogël me kokërr portokalli, që rritet zakonisht në rajone me klimë të ngrohtë si Afrika e Jugut, Amerika e Jugut, Amerika Qendrore, India dhe Kina.

Ju mund t’i konsumoni këto qershi të freskëta si një meze e lehtë edhe e shëndetshme ose t’i përdorni si mbushje në ëmbëlsira të ndryshme.