Lifestyle

Si ta dimë se ndryshimi klimatik po ndodh dhe po shkaktohet nga njerëzit?

 

“Shumë ekipe të pavarura shkencëtarësh kanë ardhur në të njëjtin rezultat – tek ajo se rritja e temperaturave përkon me fillimin e epokës industriale”, ka shkruar agjencia britanike e lajmeve BBC

Shkencëtarët dhe politikanët po thonë se jemi duke u përballur me një krizë planetare, për shkak të ndryshimeve klimatike.

Por cilat janë dëshmitë e ngrohjes globale dhe si mund të dihet saktë se një gjë e tillë po shkaktohet pikërisht nga njerëzit?