Lifestyle

Lëngu i rrushit në shërimin natyral të migrenës

 

Nëse vuani nga migrena dhe po kërkoni një mënyrë natyrale për të ndalur dhimbjen, atëherë lëngu i rrushit është përgjigja. Meqenëse migrena vjen kryesisht nga një çekuilibër i hormoneve në tru, si për shembull serotonina, lëngu i rrushit mund t’ju vijë dhe t’ju kursejë një ditë të shëmtuar.

Ai nuk funksionon si një vrasës i dhimbjeve, por si një parandalues. Kështu që minutën që ndjeni se dhimbja e migrenës po afron, atëherë konsumoni lëng rrushi për ta parandaluar atë.