Lifestyle

Si ndikon ndotja e ajrit tek shëndeti i trurit

 

Ndotja e ajrit është tema kryesore në botë tashmë prej shumë vitesh.

Të këqijat në organizëm njihen, mushkëritë dhe organet e brendshme janë më të prekurat.