Lifestyle

Vlerat shëndetësore të rrushit të kuq kundër plakjes së parakohshme

 

Rrushi konsiderohet një nga frutat më të shëndetshëm. Ai është një burim i shkëlqyer vitaminash, mineralesh, fibrash dhe acidesh yndyrore.

Rrushi po ashtu është plot me ushqyes që i bëjnë mirë lëkurës, zemrës dhe enëve të gjakut.