Lifestyle

Muzika ndikon në gjendjen emocionale

 

Muzika është një formë arti dhe kulture e përhapur ndër shekuj në mënyra të ndryshme në të gjithë botën.

Format e para të muzikës janë gjetur që rreth 40.000 vite më parë.