Lifestyle

Vaksina ndaj gripit sezonal, dyfish më me rëndësi sivjet

 

Mesazhi është i qartë: Merreni vaksinën ndaj gripit sezonal. Ekspertët shëndetësorë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë bërë thirrje që njerëzit të vaksinohen kundër gripit sezonal, në një vit kur kanë marrë vaksinat kundër koronavirusit.

“Unë e kam marrë. Jemi të gjithë të lodhur duke folur për vaksinat”, ka thënë drejtoresha e Qendrës së SHBA-së për Kontroll dhe Parandalim të Sëmundjeve, Rochelle Walensky. “Dua të sigurohem që të gjithë ta marrin vaksinën, sepse të gjithë e dimë sa serioz mund të jetë gripi serioz dhe se sa me rëndësi është të vaksinohemi për t’u mbrojtur.”