Lifestyle

Pasojat që alkooli lë në organizëm

 

Tridhjetë sekonda pasi keni konsumuar alkooli, ai futet në trurin tuaj duke shkaktuar ndryshime në gjendjen tuaj shpirtërore, duke ngadalësuar reflekset dhe duke lëkundur ekuilibrin tuaj. Por çfarë ndodh më tej me organizmin tuaj pasi konsumoni alkool ju ftojmë ta zbuloni më poshtë.

Truri juaj tkurret