Lifestyle

Simptomat e variantit Delta janë ndryshe nga ato të COVID-19

 

Ndërsa rastet me COVID-19 po rriten në të gjithë globin, ekspertët kanë kaluar muajt e fundit duke u fokusuar veçanërisht në variantin Delta.

Efektet e këtij varianti kanë arritur deri në Washington, me ç’rast Qendra për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve po i rekomandon njerëzit që t’i mbajnë maskat në ambiente të mbyllura, edhe pas vaksinimit.