Lifestyle

Humbja e kujtesës, gjashtë arsyet që nuk lidhet me plakjen

Foto: Ilustrim
 

Shpesh na ndodh që të futemi në dhomë dhe të mos të mbajmë mend se çfarë po kërkonim.

Situata të ngjashme ndodhin shpesh, dhe deri diku kjo humbje kujtese është normale.