Lifestyle

Katër mënyra për të kuptuar nëse po humbisni shumë flokë brenda një periudhe të shkurtër

Foto: Ilustrim
Foto: Ilustrim
 

Ne humbasim 50 deri në 100 fije floku në ditë, dhe është normale të shohësh disa të tilla në jastëkun tënd në mëngjes ose tek kulluesja pas dushit.

Sasia e flokëve që humbni mund të varet nga gjatësia dhe trashësia e tyre, madje edhe nga lloji i jastëkut në të cilin flini.