Lifestyle

Pesë simptomat e variantit Delta

Foto: AP
 

Përveçse transmetohet shumë më lehtë nga një person te tjetri, varianti Delta ndryshon nga variantet e tjera të koronavirusit edhe sa i përket simptomave.

Simptomat më të zakonshme të variantit “Delta” janë: Rrjedhje hundësh; kollë e vazhdueshme; dhimbje e fytit; dhimbje koke; dhe ethe.