Lifestyle

Gjatë intervalit prej 8 javësh mes dozave të Pfizerit prodhohen më shumë antitrupa, sipas studimit

 

Një kohë më e gjatë midis dhënies së dozave të para dhe të dyta të vaksinës Pfizer-BioNTech për COVID-19 e bën sistemin imunitar të trupit të prodhojë më shumë antitrupa që luftojnë infeksionin, kanë zbuluar studiuesit në Mbretërinë e Bashkuar.

Një kohëzgjatje prek tetë javëve duket të jetë hapësirë e mirë për të ndaluar variantin Delta.