Lifestyle

Disa mënyra se si t’i mbroni flokët nga dëmtimet në plazh

 

Ditët e gjata në plazh janë një ndër gjërat më të bukura të të gjithë stinës së verës.

Bukurisë dhe qetësisë që ofron deti dhe dielli i nxehtë i këtyre ditëve, duhet ndonjëherë edhe t’ju mbrohemi.