Lifestyle

Gjashtë muaj aktivitet fizik për mendje të kthjellët

 

Njerëzit që kanë probleme me kujtesën, të menduarit dhe kthjelltësinë mendore duhet të ecin më shumë.

Ata duhet të kryejnë aktivitet fizik të rregullt.