Lifestyle

Si ndikon mungesa e kaliumit tek cilësia e gjumit

 

Mineralet si hekuri, magnezi dhe kaliumi janë shumë të rëndësishme për organizmin, cilësinë e jetës por edhe gjumin.

Kaliumi është një nga mineralet më të dobishme për njeriun.