Lifestyle

Frutat dhe perimet më të pasura me hekur

 

Sa herë që flasim për ushqime të pasura me hekur, produkti i parë që na vjen ndër mend është spinaqi.

Por ka edhe burime të shumta të hekurit që mund ta merrni përmes ushqimit.