Lifestyle

Çfarë ndodh me zemrën tuaj kur pini çaj?

 

Ekzistojnë me dhjetëra studime që sugjerojnë se ulja e rrezikut të sëmundjes së zemrës, mund të jetë aq e lehtë dhe aromatike falë konsumimit të llojeve të larmishme të çajeve, si çaji i zi, jeshil, i bardhë apo edhe çajet bimore.

Pse është i mirë çaji për zemrën e njeriut?