Lifestyle

COVID-19: Faktorët që e ndërlikojnë imunizimin e tufës

Foto: AP
 

Imuniteti i tufës rëndom paraqitet si një përllogaritje e thjeshtë matematikore, por arritja e tij nuk është aspak punë e lehtë. Të kuptuarit se si funksionon imuniteti i gjithmbarshëm është, megjithëkëtë, thelbësor për kthimin në normalitetin e pas COVID-it

Me gjithë vaksinimet, rastet e infektimit me koronavirus vazhdojnë të rriten në të gjithë globin, nisur nga Mbretëria e Bashkuar, India dhe Rusia e deri në Malajzi.

Megjithëse ekspertët në Gjermani tani po flasin për një valë të afërt të katërt, shumë njerëz duan që të dinë njëherë e përgjithmonë: “Kur do të mbarojë e gjithë kjo?”.