Lifestyle

Kombinimi i mjaltës me kanellë i ofron shumë të mira organizmit

 

Kombinimi i mjaltit me kanellën është ideal për rënien në peshë.

Kjo erëz e ëmbël dhe mjalti lehtësojnë djegien e yndyrave, veçanërisht në zonën e belit.