Lifestyle

Ushqimet e dëmshme që shpejtojnë diabetin

 

Ushqimet e përpunuara mund të jenë të përballueshme dhe të volitshme për shumë njerëz.

Nga ana tjetër, ato përmbajnë shumë yndyra, kripë dhe sheqer.