Lifestyle

Aucklandi i Zelandës së Re, qyteti më i mirë në botë për të jetuar

 

Qyteti i Aucklandit në Zelandën e Re, është emëruar qyteti më i mirë për të jetuar, në një listim vjetor që është publikuar së fundmi.

Njësia e Inteligjencës Ekonomike (EIU) ka publikuar listën e 140 qyteteve më të jetueshme, duke u bazuar në faktorët si stabiliteti, infrastruktura, edukimi dhe qasja në kujdesin shëndetësor.