Lifestyle

Dështon përpjekja për gjetjen e një metode për zbulimin e hershëm të kancerit të vezoreve

 

Një përpjekje për të zbuluar një prej kancereve më të pakapshëm dhe më vdekjeprurës, kancerin e vezoreve, ka dështuar që të funksionojë, pas dy dekadave punë në këtë drejtim.

Hulumtuesit në Kolegjin Universitar të Londrës, kanë bërë të ditur se rezultatet ishin një zhgënjim i madh. Megjithatë, ata kanë falënderuar 200,000 njerëz të cilët morën pjesë në hulumtim.