Lifestyle

Mukormikoza, sëmundja që po i gjymton pacientët me COVID në Indi

Getty Images
 

Të shtunën në mëngjes, mjeku Akshay Nair, një kirurg i syve nga Mumbai, po priste të operonte një grua 25-vjeçare që ishte rikuperuar nga COVID-19 tri javë më parë.

Më herët një specialist i sëmundjes së veshit, hundës dhe fytit kishte intervenuar te pacientja me diabet.