Lifestyle

3 lëngjet më të mira kundër konstipacionit

 

Fibra është elementi kyç i një sistemi të shëndetshëm tretës.

Mungesa e saj ndikon kryesisht në lëvizjen e zorrëve dhe shkakton konstipacion.