Lifestyle

Çaji i rozmarinës me limon dhe efektet e tij në tretje

Çaji i rozmarinës me limon dhe efektet e tij në tretje
 

Historia e çajit të rozmarinës është po aq e lashtë sa vetë bima.

Kjo barishte është përdorur që në lashtësi për t’i dhënë njeriut një kujtesë shembullore.