Lifestyle

Zgjidhjet natyrale për fytin e tharë

Zgjidhjet natyrale për fytin e tharë
Foto: Ilustrim
 

Fyti i thatë është një problem i pakëndshëm dhe shpesh i dhimbshëm, që mund të çojë në një shumëllojshmëri sëmundjesh shoqëruese.

Ato përfshijnë vështirësinë e gëlltitjes, kollitjen, urthin, dhimbje të trupit, vjellje dhe ethe.