Lifestyle

Gjashtë sëmundjet që reflektohen në fytyrë

 

Fytyra dhe paraqitja e lëkurës janë pasqyra e shëndetit por shpesh edhe e sëmundjeve, sidomos atyre të fshehura. Mjekët refuzojnë të japin diagnoza nëpërmjet simptomave të dukshme dhe për këtë arsye ata këshillojnë vizita me pacientët ose të sëmurët.

Në këtë artikull do të mësoni për shenjat e sëmundjeve që reflektohen në fytyrë.