Lifestyle

Nëse dëshironi një zorrë të shëndetshme, hajeni këtë produkt çdo ditë

 

Ndërsa koha kalon dhe ne vazhdojmë të mësojmë gjithnjë e më shumë rreth asaj se cilët faktorë ndikojnë në shëndetin tonë, është bërë mjaft e qartë se ajo që ndodh në zorrët tona është mjaft e rëndësishme. 

Mbledhja e mikroorganizmave që jetojnë në sistemin tretës së njeriut është e njohur kolektivisht si mikrobioma e zorrës, dhe ka prova çdo ditë e më shumë që sugjerojnë se larmia dhe shumëllojshmëria e mikrobeve në trupat tanë mund të ndikojnë në shëndetin e përgjithshëm në një mënyrë dramatike, si për në aspektin pozitiv ashtu edhe në atë negativ.