Lifestyle

Erëza që duhet patjetër ta shtoni në pijen organike ‘smoothie’

 

Përderisa pijet ‘smoothie’ zakonisht bëhen me kombinimin e frutave, perimeve, jogurtit dhe qumështit, ekziston një përbërës befasues që nuk mund ta injorojmë, dhe ai është shafrani.

Së fundmi kemi vënë re se blogerë të shumtë të ushqimit po e shtojnë një lugë shafran në pijet e tyre ‘smoothie’, dhe ky veprim është mirëpritur nga masa.