Lifestyle

Çaji i gjelbër ndihmon në luftimin e kancerit

Çaji i gjelbër ndihmon në luftimin e kancerit
 

Biologët kanë disa lajme të mira për ata që duan çajin. Një përbërës në çajin e gjelbër mund të ndihmoj trupin e njeriut nga tumoret kancerogjene dhe riparon ADN-në.

Për deri sa ende nuk ka ndonjë ilaç që shëron kancerin ose ndonjë garantim që s’do keni këtë lloj sëmundje asnjëherë, ka mënyra për ta larguar rreziqet e kancerit.